Cautare

424 de rezultate pentru "consumatorii de ketamina hateg" (2.64 secunde)
Se pare ca teoria presedintelui Basescu privind grupurile de interese de pe piata energiei se dovedeste reala.
Ministrul Economiei si Comertului, Codrut ßeres, a declarat ieri ca nu i se pare normal ca societatea Electrica sa achizitioneze energie la un pret cu o treime mai mare decat pretul platit de firmele private.
Prestarea de servicii din domeniul utilitatilor este o afacere extrem de profitabila. Firmele care se ocupa cu contorizarea consumurilor castiga anual milioane de euro. ... Una dintre firmele de prestari servicii in domeniul utilitatilor cu o cifra de afaceri semnificativa este SC CAPITAL SRL Craiova.
Compania Nokia, principalul producator pe piata de telefonie mobila, va lansa astazi o noua versiune a dispozitivului Internet Tablet care ruleaza si software-ul de comunicatii Google Talk.
ßi asta pentru ca ideea de etichetare a produselor de panificatie a fost analizata minutios in ultima perioada. In prezent, hotararea de guvern care se refera la punerea in practica a acestui proiect se afla pe masa Ministerului Justitiei, ultimul care mai trebuie sa-si dea avizul.
Electrica a incheiat un singur contract de achizitie de energie electrica pe bursa de profil, dupa ce a depus opt oferte de cumparare pentru cantitatea necesara livrarilor din iulie catre consumatorii eligibili, potrivit datelor OPCOM, operatorul pietei.
Noi majorari de preturi au loc incepand de astazi la tigari, alcool si gaze din cauza cresterii nivelului accizelor. ... Cel mai ieftin pachet de tigari va costa 4,2 RON, in timp ce pretul mediu va oscila in jurul pretului de 5,6 RON.
Desi au trecut doar doua luni de la scumpirea tigarilor, incepand de saptamana asta craiovenii vor scoate din buzunar vreo 4.000 de lei vechi mai mult pentru fiecare pachet de tigari. ... Mult anuntatele scumpiri de la 1 iulie, la tigari si alcool, par sa fi fost reprogramate.
Meseriile de degustator si somelier le permit practicantilor lor sa dea detalii despre licoarea lui Bachus doar dintr-un strop. ... Capacitatea de a detecta toate aceste aspecte nu o poseda insa oricine. "Pentru a urma un curs de degustator, mai intai se testeaza acuitatea olfacto-gustativa a candidatului.
Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, produsul urmeaza sa apara in magazine pana la sfasitul acestui an, constituind o noua provocare pe piata dominata in prezent de iPod, realizat de Apple Computer.
Desi au de incasat peste 1.000 de miliarde de la datornicii craioveni, furnizorii de utilitati nu pot beneficia direct de parghiile juridice pentru a-si recupera banii, intrucat nu au contracte cu consumatorul propriu-zis, ci numai cu asociatiile de proprietari.
Pregatirile pentru iarna incep deja prin prezentarea masurilor menite sa asigure furnizarea energiei electrice si termice, in conditii de siguranta. Aceste masuri vor fi inaintate saptamana aceasta Guvernului de catre Ministerul Economiei si Comertului (MEC), a declarat Codrut ßeres, citat de Mediafax.
De la 1 ianuarie, vor intra in vigoare prevederile europene potrivit carora pe pachetele de tigari nu se vor mai trece descriptori ca light sau super light. Locul acestora va fi insa luat de o serie de avertismente, menite sa-i constientizeze pe fumatori la ce riscuri se expun.
Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Gazelor Naturale (ANRGN) a aprobat majorarea tarifelor la gaze practicate de Petrom si Romgaz.
Cu prilejul sommet-ului franco-germano-rus desfasurat la sfarsitul saptamanii trecute la castelul Compiegne situat in apropiere de Paris, presedintele rus Vladimir Putin a declarat ca Grupul Gazprom - concern rusesc, care reprezinta cel mai mare producator si exportator mondial de gaze naturale - ar putea sa redirectioneze spre consumatorii europeni o parte din productia sa de gaze naturale provenite din giganticul zacamant Shtokman din Marea Barentz.
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana impune o serie de standarde privind protectia mediului. Astfel, una dintre masurile pe care tara noastra a trebuit sa le adopte se refera la stabilirea procedurii de acordare a etichetei ecologice.
Incepand de ieri, Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova este gazda manifestarii expozitionale Electroutil 2006, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.
Din cauza restantelor de 150 de miliarde pe care Regia Autonoma de Termoficare le-a inregistrat la Distrigaz Sud SA, furnizorul de gaz metan a sistat alimentarea inclusiv la centrale termice care deservesc asociatii de proprietari fara debite la caldura si apa calda.
Necunoasterea legii nu poate fi invocata pentru a scapa de raspundere, acesta a fost mesajul transmis de seful Oficiului Judetean Pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Galati, Marioara Gatej. Inspectorul sef s-a adresat pe aceasta cale administratorilor de firme care incearca sa se eschiveze.
In functie de evolutia temperaturilor atmosferice zilnice, RADET Constanta ar putea incepe de luni, 30 octombrie a.c. furnizarea energiei termice pentru incalzirea consumatorilor din municipiul resedinta de judet, a declarat vineri in cadrul unei conferinte de presa Ilie Rachieru, directorul general al regiei.
google-analytics.com